14 martie 2014

eBook versus modul clasic de a citi

Cititul unei carti este si va ramane pentru totdeauna cel mai bun mod de a ne cultiva si a ne largi cunostintele, dar in prezent aceasta activitate a devenit din ce in ce mai rara. Si asta nu pentru ca oamenii nu ar mai citi, ci pentru ca tehnologia a avansat atat de mult incat a reusit sa faca cititul mult mai placut si mai atractiv folosind un eBook.

Dar nu orice fel de eBook, ci unul foarte performant, ca de exemplu:  acest eBook de la Kindle. Poate fi gasit la un pret foarte bun in  magazinul MarketOnline.ro


Daca doriti sa vedeti mai multe oferte de eBook intrati acolo si va puteti achizitiona la preturi promotionale cele mai bune produse.

In continuare va prezint cateva motive pentru care ati putea inlocui foarte usor o carte cu acest gadget:








  • ai la dispozitie o intreaga biblioteca virtuala
Ti s-a intamplat vreodata sa pleci in excursie si sa te apuce cheful de citit? Cu un eBook ai putea citi cate o carte diferita in fiecare zi si asta fara efortul de a-ti inghesui prin bagaje numeroase carti, care ti-ar putea ingreuna rucsacul si te-ar forta astfel sa renunti la alte lucruri utile.
  • poti cauta foarte usor fraze sau cuvinte intr-o carte sau chiar intr-o librarie de carti
Procesul de cautare intr-o carte fizica ar dura foarte mult, insa cu un eBook totul este la un click distanta. Pur si simplu scrii fraza sau cuvantul pe care doresti sa il gasesti, iar gadgetul iti va afisa rapid toate rezultatele.
  • poti redimensiona textul
De cate ori nu te-ai confruntat cu texte mici si greu de citit? Ei bine, cu un eBook Kindle aceasta problema ar disparea, caci el detine o functie care iti permite sa maresti sau sa micsorezi fontul in 8 pasi, in functie de preferintele tale.
  • poti impartasi in timp real pasiunea pentru carti sau citit cu toti cei dragi
Ebook-ul iti poate oferi posibilitatea postarii pasajelor preferate din carti pe site-uri de socializare precum Facebook si Twitter, si asta fara a parasi pagina de citit.

Toate acestea sunt doar o mica parte din avantajele detinerii unui eBook Kindle, caci el mai prezinta si alte puncte forte, ca de exemplu: nu oboseste ochii, este usor de folosit, are un design ergonomic, bateria are o durata de pana la o luna, detine ecran E Ink (foloseste cerneala) si nu are reflexie la lumina puternica a soarelui.

Alege sa citesti cu stil si placere, prin intermediul unui eBook!

Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2014


Niciun comentariu: