10 aprilie 2014

De la moda Barbie la moda adevarata

De cand ma stiu am fost pasionata de moda. Inca de mica adoram sa ma joc cu papusa Barbie si sa-i croiesc tot felul de tinute cat mai interesante si mai sofisticate posibil. Faptul ca mama se pricepea la croitorie m-a ajutat foarte mult, pentru ca reuseam sa obtin cat mai usor materiale dintre cele mai frumoase si moderne pentru papusile mele. 

Barbie era jucaria preferata a copilariei mele. Ce m-a atras in mod special la aceasta papusa? Arata foarte bine, avea intotdeauna tinute elegante si moderne si era impecabila in absolut tot, de la silueta pana la machiaj si vestimentatie. Intr-un cuvant: MODEL, caci Barbie a reusit sa revolutioneze lumea modei si in zilele noastre sa reprezinte un model pentru multe femei de pe intregul glob pamantesc.

Cine n-ar vrea sa arate ca papusa Barbie?
Eleganta, frumoasa, sexy si cu o silueta de invidiat, ca sa nu mai punem la socoteala faptul ca si partenerul ei, Ken, arata foarte bine.

Dar a arata ca papusa Barbie nu a fost intotdeauna considerat un lucru bun, caci multe fete ajungeau anorexice doar din dorinta acerba de a arata foarte bine. Se spune ca aceasta papusa minunata, ar avea cea mai mica talie din lumea papusilor, iar acest lucru nu ar corespunde cu proportiile ideale ale corpului uman. De aceea, de curand a fost creata o noua papusa Barbie mult mai plinuta, mai scunda, mai umana, din punctul de vedere al specialistilor.

Nu stiu daca voua va place sau nu noul model Barbie, dar eu il prefer tot pe primul. ;)

Revenind la papusa Barbie ca si model in lumea modei, banuiesc ca stiti deja ca multe fete au incercat sa copieze stilul acestei papusi, dar si machiajul ei special. Daca au reusit sau nu, va las pe voi sa decideti.




Niciun comentariu: